loading
Jamstveni uvjeti

Jamstveni uvjeti

Informacije o jamstvu

Aquarel d.o.o. (u daljnjem tekstu Aquarel) jamči da će kupljeni Aquarel proizvodi (u daljnjem tekstu Proizvod) biti bez greške u kvaliteti izrade i materijalu u razdoblju od 1 godine od datuma kupnje. Ako se pojavi kvar i ako Aquarel zaprimi valjani prigovor u jamstvenom roku, Aquarel će po svom izboru ili popraviti Proizvod ili zamijeniti Proizvod funkcionalno istovjetnim novim proizvodom. Aquarel jamči za popravljene proizvode i zamjenske proizvode koji su navedeni u daljnjem tekstu da će biti bez grešaka u materijalu i kvaliteti izrade od datuma popravka ili zamjene u razdoblju od 1 godine. Ako se Proizvod zamijeni, zamjenski proizvod postaje Vaše vlasništvo a Proizvod postaje Aquarelovo vlasništvo.

Kada je povrat uplaćen, Proizvod postaje Aquarelovo vlasništvo.

Izuzeća i ograničenja

Aquarel ograničeno jamstvo vrijedi samo za Proizvod. Jamstvo se ne odnosi na bilo koji proizvod koji nije proizvod tvrtke Aquarel, čak i ako je pakiran ili prodan s Proizvodom. Ovo jamstvo vrijedi samo za uobičajenu uporabu Proizvoda, izuzev uobičajenog trošenja i habanja, u skladu s pisanim uputama za uporabu, ako ih ima, isporučenim s Proizvodom (u pisanom obliku ili putem hiperveze na takve upute). Ovo jamstvo se ne odnosi na štetu nastalu uslijed nezgode, zlouporabe, pogrešne uporabe ili modifikacije Proizvoda.

Nema drugih jamstava

U najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, ovo jamstvo i gore navedeni pravni lijekovi isključivi su i umjesto svih drugih jamstava, pravnih lijekova i uvjeta, usmenih ili pisanih, izričitih ili podrazumijevanih. Aquarel se izričito odriče svih i svih podrazumijevanih jamstava, uključujući, bez ograničenja, jamstva o mogućnosti prodaje i prikladnosti za određenu svrhu. Ako Aquarel ne može zakonito odustati ili isključiti implicirana jamstva u skladu s primjenjivim zakonom, onda će, u mjeri u kojoj je to moguće, svi zahtjevi prema takvim impliciranim jamstvima isteći po isteku jamstvenog roka. Nijedan Aquarel prodavač, agent ili zaposlenik nije ovlašten vršiti bilo kakve izmjene, proširenja ili dodatke ovom jamstvu.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija