loading
Intelektualno vlasništvo

Intelektualno vlasništvo

Aquarel d.o.o. ozbiljno shvaća svoja ulaganja u intelektualno vlasništvo i očekuju da i drugi (npr. prodavači, konkurenti, trgovci na malo i distributeri) to također učine. Aquarel d.o.o. je uložio znatna financijska sredstva u izume, dizajn, proizvodnju i prodaju Aquarelovih proizvoda u EU i na međunarodnoj razini.

Stoga, Aquarel d.o.o. će agresivno štititi sva svoja prava intelektualnog vlasništva u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom, uključujući traženje zabrane za zaustavljanje prodaje proizvoda koji krše autorska prava, zapljenu i uništavanje proizvoda koji krše autorska prava i traženje znatne novčane odštete (do tri puta odštete kada su dostupne zakonom), te pravne pristojbe i troškove. Obavijesti o patentima, dizajnima i zaštitnim znakovima primijenjuju su na sve Aquarelove relevantne proizvode i / ili ambalaže kako bi se obavijestilo trgovce da smo poduzeli odgovarajuće korake kako bi zaštitili svoje intelektualno vlasništvo.

Aquarel d.o.o. je vlasnik slijedećih intelektualnih prava:

Europska Unija:

 - Registrirani industrijski dizajn:  004384071-0001

 

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija